информация

1. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага най-доброто за дома, офиса, магазина, хотела…

2. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага модерни и оригинални решения.

3. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” работи за да бъдете доволни не за месец или два, а за години напред .

4. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага ламиниран и естествен трислоен паркет с най-високи характеристики.

5. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” разполага с най-богатата гама цветове паркети.

6. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага паркет който има нежни, деликатни на допир структури които са много устойчиви и лесени за поддръжка в същото време.

7. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага ламиниран и естествен паркет, който е антистатичен и хипоалергичен.

8. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага голямо разнообразие на аксесоари за перфектното завършване на ламинирания или естествен под.

9. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага професионален, прецизен монтаж с реална гаранция.

10. Защото „ЛИА ДИЗАЙН” е единственото интелигентно решение за вас.

Най-голямото богатство на “ЛИА ДИЗАЙН” е екипът от професионалисти, с който разполага във всеки един град. Търговските представители, продавач-консултантите, монтажниците и обслужващия персонал работят в перфектен синхрон, така че всеки клиент и партньор да получи максимално пълна информация, професионален съвет и бързо и компетентно обслужване.

В “ЛИА ДИЗАЙН” работим с грижа към всеки клиент и с желание да ви накараме да се почувствате специални. Ние вярваме, че професионализмът, уважението и постоянно високото качество на предлаганите продукти и услуги са ключът към трайното доверие.

“ЛИА ДИЗАЙН” е създадена с цел дистрибуция и продажба на висококачествен ламиниран и естествен трислоен паркет, всички помощни материали, както и професионален монтаж в централна и южна България. Фирмата има добре развита дистрибуторска мрежа в по-големите градове от региона, собствени представителни магазини и стотици партньори от строителния бранш, дизайнери и архитекти.

Това, на което залагаме е качество, коректност и професионализъм.

Ние искаме да предложим на нашите клиенти ламиниран и естествен трислоен паркет, който им позволява да се наслаждават на живота – със стилни и модерни декори, високо качество, лесен монтаж и поддръжка.
Ламинираният и естественият трислоен паркет от „ЛИА ДИЗАЙН” означават стил, високо качество, новаторство, престиж.
Голямото разнообразие от атрактивни ламинирани и естествени подови настилки, които ще намерите в “ЛИА ДИЗАЙН”, следва пазарните тенденции.
При подбора на предлаганите декори и аксесоари непрестанно се съобразяваме със съвременните тенденции в интериорния дизайн. Наша задача е да ви предложим цялостна концепция за обзавеждането на дома, офиса, хотела, магазина, като се съобразим с цветовете на пода, стените, цялостния стил.

Сериозното сътрудничество на "ЛИА ДИЗАЙН" с европейските производители KronoSpan, EGGER, Kaindl, Kronopol, Quick-Step, Tarkett, ESPRIT и Barlinek, помага да предложим най-добрите ламиниран или естествен паркет.Различните вкусове и различния стил.
- Защото вашия дом е отражение на вашия характер и личност.

Избора.
- Нашите колекции включват най-подходящия ламиниран или трислоен паркет за всеки стил и за всяко помещение.

Приятния звук от ходене по естествен паркет.
- „ЛИА ДИЗАЙН” предлага голямо разнообразие на ламиниран паркет с вградена шумоизолация и шумоизолационни подложки.

Качеството и цената.
- „ЛИА ДИЗАЙН” предлага само ламинирани и трислойни паркети с гарантирано високо качество, с уникални структури и ненадминат дизайн в различни ценови класове.

Дългосрочната инвестиция.
- Всички предлагани ламинирани паркети са с минимална гаранция за износоустойчивост от 10 години, като някои от видовете във високия ценови клас имат доживотна гаранция.

Лесния монтаж и поддръжка.
- Удобната и практична безлепилна технология за монтаж на ламинирания и естествения паркет (клик система) осигурява бързо и безпроблемно монтиране. Настилките са лесни за поддръжка, с антистатично и хипоалергично покритие.


„ЛИА ДИЗАЙН” ви предлага един нов начин на мислене за пода – ламиниран паркет от световните лидери.


Качество и красота, които да задоволят всички нужди и очаквания.
Точно като дърво, по-добро от дърво.
Никакви компромиси. Никакви проблеми.