ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН - 15 ГОДИНИ БЕЗУПРЕЧНИ В КАЧЕСТВОТО!
23-09-2016
ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН - 15 ГОДИНИ БЕЗУПРЕЧНИ В КАЧЕСТВОТО!ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН - 15 ГОДИНИ БЕЗУПРЕЧНИ В КАЧЕСТВОТО!ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН - 15 ГОДИНИ БЕЗУПРЕЧНИ В КАЧЕСТВОТО!

Сред многото настилки за дома, офиса и магазина, ламинирания паркет се оказва най-лесен за поддръжка, устойчив на експлоатация и с безкрайно богатство на разновидности, цветове и форми.

Дали ще бъде качествен даден ламиниран паркет зависи от това как и къде е произведен, какъв е класа на износоустойчивост, какво е покритието, сглобката и дебелината.

Напоследък тенденцията клиентите да акцентират основно върху най-ниската цена, търсейки промоции, без оглед на гаранция и здравина, създадоха феномена – Подова настилка.

Имитация на ламиниран паркет, която изглежда, но не е това, което трябва да бъде.

Така от по-добрия вариант на балатум, подовата настилка се превръща в лоша алтернатива, която не подлежи на влажно почистване, лесно се поврежда, няма необходимите елементи за един качествен и устойчив ламиниран паркет.

 Все повече производители произвеждат серии паркети „за промоция”, при които водеща е цената.

Предлагат се „безплатни екстри”, които реално са включени в крайната цена на произведения за промоция паркет. Какво обаче означава безплатно? Кой работи без пари и кой купува и предлага нещо без пари? Разумният отговор е – никой!

В „ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН” винаги сме се дистанцирали от предлагането на продукти, които са на най-ниска цена, които са налични в ограничени количества, които са с неустановен произход.

Промоцията при нас е реално намалена стойност, благодарение на по-добра получена цена за количество, желание за увеличаване на пазарния дял на партньорите ни, дългогодишно извоювани позиции.

Качеството, здравината и дълговечността на предлаганите паркети, произведени от световни европейски лидери – партньори, стоят на преден план при избора на цветове в отделните колекции, които вече са над 600.

Доверили сме се на производители като KronoSpan, Quick-Step, Egger, Tarkett, My Floor, KronoTex, KronoPol, KronoSwiss, Kaindl, Barlinek.

Винаги се придържаме към максимата, че „евтиното винаги излиза скъпо”. Не сме го открили ние, доказано е във времето!

В „ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН” ще ви предложим професионално обслужване, качествени продукти с реална гаранция, богатство от цветове, здравина, красив релеф и професионален монтаж, който превръща всяко помещение в шедьовър.

За 15 години се научихме, че не бихме купили и продали дори видия, ако тя не е качествена и не бихме я монтирали в домовете си!

За нас доволният клиент е стимула да се развиваме и да работим!

Благодарим на десетките хиляди клиенти и партньори, които ни се довериха и доверяват!

сподели