Tyxo.bg counter
РЕВОЛЮЦИЯ ПРИ ПАРКЕТА НА РЕВОЛЮЦИОННИ ЦЕНИ!РЕВОЛЮЦИЯ ПРИ ПАРКЕТА НА РЕВОЛЮЦИОННИ ЦЕНИ!РЕВОЛЮЦИЯ ПРИ ПАРКЕТА НА РЕВОЛЮЦИОННИ ЦЕНИ!

ЛУКСОЗЕН ПОД ОТ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ НА СТРАХОТНА ЦЕНА – ОТ QUICK-STEP!

РЕВОЛЮЦИЯ ПРИ ПАРКЕТА НА РЕВОЛЮЦИОННИ ЦЕНИ!

 

За първи път в своята история световният №1 по производството на луксозни ламинирани паркети - Quick-Step заявява желанието си да увеличи пазарния си дял в Източна Европа и в частност в България!

Quick-Step вече е достъпен за всеки клиент с цени достигащи до -30% на някои колекции, благодарение на сътрудничество с „ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН”!

Високотехнологичните ламинирани паркети на водещия световен производител не са вече недостъпен лукс, а реалност за българския потребител.

Scrath Guard - технология която увеличава с до 10 пъти устойчивостта на надраскване в сравнение с други ламинирани паркети, HydroSeal - иновативно, водоотблъскващо покритие, антистатично, лесно за почистване покритие, ламинирани фуги, както и уникалната патентована сглобка, която осигурява доживотна гаранция на готовия под, са само част от предимствата на Quick Step - Белгия.

 

Питате се за цените... Те са изненада дори и за нас!

Заповядайте! Уверете се сами!

Позволете ни да реализираме Вашите луксозни мечти!

 

*Ценовото предимство е валидно при предплащане на цялата сума В БРОЙ или по БАНКОВ ПЪТ за поръчаните паркети и срок на доставка до 30 дни.

сподели