Tyxo.bg counter
ПАРКЕТ ЗА ХОЛА, САМО ЗА 55,70 лв. на МЕСЕЦ!
22-09-2015
ПАРКЕТ ЗА ХОЛА, САМО ЗА 55,70 лв. на МЕСЕЦ!ПАРКЕТ ЗА ХОЛА, САМО ЗА 55,70 лв. на МЕСЕЦ!ПАРКЕТ ЗА ХОЛА, САМО ЗА 55,70 лв. на МЕСЕЦ!

НОВ ПОД ОТ ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ ЗА ХОЛА, САМО ЗА 55,70 лв. на МЕСЕЦ!

Как ви звучи, преди наближаващата есен и студена зима, да създадете уют за цялото семейство с ламиниран паркет на пода на хола САМО за 55,70 лв. на месец!

ПАРКЕТИ ЛИА ДИЗАЙН и TBI Bank ви правят страхотно предложение!

Ако имате хол с размер 5 м. х 3,50 м. - стандартния размер на помещение в панелен апартамент, ние ви предлагаме изключително качествен паркет с дебелина 8 мм, клас 31/АС3, шумо и топлоизолация с дебелина 5 мм., первази с кабелен канал, ъгли, крепежни елементи, метални преходни лайстни, силикон за закрепването им, както и професионален монтаж с гаранция от 12 м. с оскъпяване на месесц - 6,62 лв. за период от девет месеца!

Защо не помислите и не се възползвате от изгодното предложение? Можете да изберете от над 15 цвята паркет, отговарящи на атрактивната оферта!

9 месеца х 55,70 лв. и оскъпяване САМО 6,62 лв. на месец!!!

Нов сезон, нов уникален под от ламиниран паркет на цената на една вечеря!

*Предложенито е валидно за посочените стандарти размери на помещение, като са заложени съответните линейни метри первази, ъгли спрямо геометрията на помещението по план, две преходни лайстни и монтаж, и избрания период от 9 месеца.

сподели