Tyxo.bg counter
МАСИВНИ ЕСТЕСТВЕНИ ПАРКЕТИ - ШЕДЬОВЪР ОТ ПРИРОДАТАМАСИВНИ ЕСТЕСТВЕНИ ПАРКЕТИ - ШЕДЬОВЪР ОТ ПРИРОДАТАМАСИВНИ ЕСТЕСТВЕНИ ПАРКЕТИ - ШЕДЬОВЪР ОТ ПРИРОДАТА

Паркети ЛИА ДИЗАЙН ви предлагат масивни естествени паркети, готови за монтаж, обработени прецизно до съвършенство, в богата натурална гама, превръщайки ги в шедьовър.

Това не са само късове дърво за под. Във всеки един елемент са вложени старание от избора на точната дървесина, естественото и механично изксушаване, формоване, до момента, в който се получава луксозен паркет за ценители.

Дърветата, от които е направен масивня паркет са на възраст между 100 и 150 години. Поради специфичните климатични условия в усурийската тайга и големите температурни амплитуди – от -45 градуса през зимата, до +38 градуса през лятото, дървесните видове на тази територия са изключително здрави и плътни.

Всеки един от декорите е допълнително обработен чрез байцване и лакиране, като имат елегантни четиристранни фуги, подчертаващи естествената красота.

Размерите им са : дебелина 18 мм; ширина – 90 или 120 мм и дължина – 900 или 1200 мм.

Характерното при обработката на тези паркети е, че минават през цикъл на естествено атмосферно изсушаване, преди същинското сушене в камери, като по този начин се подобряват механичните им характеристики.

сподели