Tyxo.bg counter
Луксозни Винилови Подови НастилкиЛуксозни Винилови Подови НастилкиЛуксозни Винилови Подови Настилки

Луксозните винилови подови настилки Akustiq Click създават ново усещане за здравина и стабилност на пода.

Виниловата настилка съчетава здравината и устойчивостта на поддръжка на каменните настилки с топлината и комфорта на експлоатация на дървения под.

Със своя изтънчен дизайн, колекцията предлага повишена устойчивост на износване и изключителни свойства на поддръжка, идеални за приложения в помещения със силен трафик, като офиси, магазини и хотели.

Изразения дървесен релеф и фини четиристранни фуги подчертават естественото излъчване на готовия под.

Благодарение на четиристранната клик система на заключване предоставя възможност за бърз монтаж, демонтаж или подмяна.

Произведена е от висококачествен PVC материал, имитиращ дървесна структура, устойчив на линейно разширение, подсилен с нетъкано стъклено влакно, придаващо уникална стабилност на размера.

Предвид приложението в търговски обекти, LVT Akustiq Click винилова настилка, притежава висока износоустойчивост, гарантирана от класа на приложение 33/АС5, с гаранция в домашни помещения от 20 години и от 5 до 8 години в обществени помещения, съобразно начина на експлоатация и съгласно изискванията за поддръжка.

Покривният слой е със специално противоплъзгащо покритие, антистатично и негорящо. 

Цветовете на луксозната винилова настилката не се променят с времето, излагането на светлина и въздействие на почистващи препарати.

Винилът е подходящ е за мокри помещения.

Akustiq Click винилова настилка e създадена, за да осигурява освен гарантината здравина, и отличен акустичен комфорт, дарявайки с тишина всяко помещение, в което е монтирана.

сподели