Tyxo.bg counter
Трислойни Естествени Паркети Rumba - Основа за танци!Трислойни Естествени Паркети Rumba - Основа за танци!Трислойни Естествени Паркети Rumba - Основа за танци!

Колекция Трислойни Естествени Паркети Rumba е създадена, за да придаде модерен и стилен щрих на всеки дом.

Това са красиви, модерни и практични паркети, които ще ви накарат да затанцувате върху съвършената им повърхност. Благодарение на двустранните фуги, помещението ви ще изглежда просторно, а визията неповторима.

Румба е специална колекция дъски с по-малки измерения.  Декорите в колекцията трислойни естествени паркети Rumba ще внесат усещането за модерното дори и в най-традиционните домове.

Бяло, бежово, медно, сиво…за хора със специфичен, изтънчен вкус.

Издръжлив, лесен за почистване и устойчив на драскотини, през годините външният вид на този паркет ще развие уникална индивидуалност, която ще отразява вашия стил. Но ако след години на употреба желаете да възстановите първоначалния му изглед, можете да циклите своя многослоен дървен под до 4-5 пъти!

Системата на поставяне Т-лок го прави изключително лесен за поставяне, демонтиране и дори повторна употреба без да има нужда от специални инструменти. Паркетът Таркет е със стабилна конструкция и силна заключваща система с един от най-устойчивите лакове на пазара.


Отдайте се на пространството с Трислойните Естествени Паркети Rumba.

сподели