Tyxo.bg counter
Колекция Трислойни Паркети Sinteros - повече от подКолекция Трислойни Паркети Sinteros - повече от подКолекция Трислойни Паркети Sinteros - повече от под

Sinteros е комбинация от традиционен и модерен стил, изразен чрез внимателно изработени и предназначени специаллно за вас декори паркет.

Богатата текстура на повърхностния слой ще ви предостави поле за стремителни полети на фантазията, откривайки изцяло ново значение на стила.

Трислойните паркети от колекция Sinteros носят магията на природата. Отличният им външен вид напомня, че всеки един момент в живота е ценен, и че тайната сила на красотата го прави незабравим.

В създаването на колекция трислойни естествени паркети Sinteros основно изискване е модерната визия с изтънчени щрихи, като крайния резултат е дървен под за всеки ден, за всеки дом, за всеки вкус. Отлично качество за дълги години!

 

Защо да изберете за ваш естествен под  Sinteros?

-          Паркетите от тази колекция изглеждат страхотно!

Дървото винаги е било есествен избор в домовете по целия свят. Насладете се на красотата на естествения паркет в дома си.

-          Практични са!

Предварително лакираните дървени подови настилки лесно се поддържат чисти и изглеждат  страхотно. Модерните повърхностни покрития осигуряват добра износоустойчивост и устойчивост на надрасквания и петна.

-          Паркетите Sinteros са един разумен избор!

Естественият паркет е инвестиция, която добавя реална стойност на дома, придава чувство на топлина и изглежда красив и съвършен. Това е настилка за цял живот с минимални грижи.  Трислойните естествени паркети са  разумен избор за дълго време!

сподели