Tyxo.bg counter
ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ ОТ „ЛИА ДИЗАЙН” КАЧЕСТВО, ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, РАЗНООБРАЗИЕ И ПРАВО НА ИЗБОР
13-10-2013
ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ ОТ „ЛИА ДИЗАЙН” КАЧЕСТВО, ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, РАЗНООБРАЗИЕ И ПРАВО НА ИЗБОР

Заобиколени от множество предложения за подови настилки за  дома, офиса или магазина и привличани от десетки изкушаващи табели ПРОМОЦИЯ, НАЙ-НИСКА ЦЕНА, има едно място, което вече тринадесет години се асоциира с ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР и НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА РАЗУМНИ И ИЗГОДНИ ЦЕНИ. Това са верига магазини „ЛИА ДИЗАЙН” – света на ламинирания и естествен трислоен паркет, всички необходими допълващи материали, както и професионален монтаж.

Тук ще ви зарадват с ИЗГОДНИ ПРОМОЦИИ на ИСТИНСКИ ПАРКЕТИ с дебелина 6, 7 и 8 мм. и гаранция на износоустойтивост минимум 10 години.

Няма да намерите безразборно натрупани дъски, и няма да се наложи да изчакате бъдещия ви паркет да бъде закупен с оставеното от вас капаро. В „ЛИА ДИЗАЙН” няма остатъчни количества, второ качество или нещо, произведено само и единствено за да бъде на най-ниска цена, но с негарантирано качество.

В „ЛИА ДИЗАЙН” ще бъдете обсипани с професионално внимание и заедно с продавач-консултантите ще направите точния избор от стотиците уникални цветове ламиниран паркет.

КАЧЕСТВО, ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, РАЗНООБРАЗИЕ И ПРАВО НА ИЗБОР – не е ли това, което всеки желае при покупка за дълги години. Защото не само цената е основно притегателно, важно е настилката да радва със своята здравина, естествено излъчване и стабилност. Важно е и тя да пасне на характера, усещането и разбирането за красота на всеки клиент.

Световните производители - Quick Step, EGGER, Classen, Kronopol, Kaindl, Tarkett, KronoSpan и Barlinek избраха „ЛИА ДИЗАЙН” за свой партньор, направете го и вие, за да се радвате на своя дом не за един сезон, а за години наред.

 

сподели