Tyxo.bg counter
ЛАМИНИРАН И ТРИСЛОЕН ЕСТЕСТВЕН ПАРКЕТ ОТ “ЛИА ДИЗАЙН” 13 ГОДИНИ СИМВОЛ НА КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
14-07-2013
ЛАМИНИРАН И ТРИСЛОЕН ЕСТЕСТВЕН ПАРКЕТ  ОТ “ЛИА ДИЗАЙН”  13 ГОДИНИ СИМВОЛ НА КАЧЕСТВО И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Има фирми, които с времето се сливат с представата за продукта, който предлагат. Името  им става нарицателно и се носи в пространството, извоювано с много усилия, професионализъм и опит.

Една от тази фирми е „ЛИА ДИЗАЙН” – ПАРКЕТА. За тринадесет годии старание и правилен подход за развитие и отношение към продукта, цената и клиента, споменавайки ПАРКЕТ, първата асоциация е с „ЛИА ДИЗАЙН”. Защото тук, отношението е различно.  Стремежът към удовлетворяване на всички изисквания и предлагане единствено и само на най-доброто във всеки ценови сегмент е основно, а желанието за разумна инвестиция е акцент.

Практиката доказа, че най-грешният подход е компромис в името на качеството, особено ако това се отнася за подовата настилка. Затова точно сега, когато не само бизнеса, но и домакинствата изпитват затруднения е важно да се направи разумна инвестиция, не за един сезон, а за години напред.

“ЛИА ДИЗАЙН” вече 13 години избира за свои партньори лидерите в света - KronoSpan, Classen, Quick Step, EGGER, Kronopol, KronoSwiss, Kaindl и Barlinek. Това са производители, които създават чудеса, а “ЛИА ДИЗАЙН” ги прави достъпни за потребителите в България. Всички те застават зад своя представител, с изгодни ПРОМОЦИОНАЛНИ предложения и нови атрактивни колекции и цветове паркети на цени от 9,99 лева за ламиниран паркет с над 10 години гаранция и уникалната цена от 48,90 лева за трислоен, естествен паркет. Готов за монтаж, изциклен, със седемкратно лаково покритие, на клик система и гаранция от 25 години.

Консултантите на фирмата са изцяло на разположение на своите клиенти, предлагайки им най-практичното решение и интериорни съвети, съобразени с тенденциите и индивидуалните изисквания на всеки клиент. В гамата от над 300 цвята има варианти с дебелини  6, 7, 8, 10 и 12 мм., класове на износоустойчивост за дома, магазина, офиса 31-32, АС3, АС4 и АС5, а най-ниската гаранция за износоустойчивост е 10 години.

За мислещите практици е ясно, че много ниската цена на един продукт не се асоциира с неговото качество. В “ЛИА ДИЗАЙН” предлагат не подобия на продукти – паркети и первази на минимални цени, тук ще намерите най-доброто на възможно най-изгодната цена. Ламинираният или естественият паркет е основата на всяко помещение, затова е по-добре да се вложат разумни средства, за реален продукт, който няма да се надуе при почистване, да се надраска или счупи за няколко месеца.

Тринадесет години “ЛИА ДИЗАЙН” предлага единствено и само най-доброто - високачествени ламинирани и естествени трислойни паркети, всички необходими аксесоари за тях, както и безупречен, професионален монтаж.

 

сподели