Tyxo.bg counter
„ЛИА ДИЗАЙН” ЛАМИНИРАН И ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ. СЪЗДАЙТЕ СИ ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ
18-04-2013
 „ЛИА ДИЗАЙН” ЛАМИНИРАН И ТРИСЛОЕН ПАРКЕТ.  СЪЗДАЙТЕ СИ ПРИЯТНИ ЕМОЦИИ ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ

           Има емоции, които ни зареждат. Такива, които ни карат да се усмихваме, да сме щастливи и с удоволствие да релаксираме. Пазаруването е едно от тези удоволствия, които ни карат да сме в хармония със себе си и да бъдем доволни.

            Когато покупката е за дома, работното пространство или бизнес обект, в които преминава основна част от ежедневието ни, се превръща в празник за всички.

            „ЛИА ДИЗАЙН” предлагат едно ново усещане при избора на подова настилка от ламиниран или естествен трислоен паркет. Избор, започващ с посещение в един от търговските обекти с уютна и приятна атмосфера, съпроводен с професионално обслужване, съвет и конкретно предложение.

            В „ЛИА ДИЗАЙН” подовите настилки, които ще ви предложат не са само дъски за под, това са прецизно подбрани серии ламиниран или естествен трислоен паркет, отговарящи на всички европейски стандарти за качество, устойчивост на надраскване и водно почистване.

Паркетите са подходящи за дома или обществено помещение, имитация на актуалните дървесни видове. Групирани са в различни серии – класически, с изгодни цени, модерни и бутикови – уникални със своето качество, здравина и нестандартно излъчване. Техния подбор е направен от всички колекции на европейските партньори – производители: KronoSpan, Classen, Quick-Step, EGGER, Kronopol, Tarkett, Kaindl, Barlinek. Водещи критерии при избора са уникалност на цветовете, високо качество, здравина, прецизна сглобка и дългогодишна безпроблемна експлоатация. Критерия най-ниска цена никога не е бил и няма да бъде водещ, защото „ЛИА ДИЗАЙН” гарантира, с признатото си вече 16 години име, за сигурността на покупката. Защото ламинирания паркет не е аксесоар към дома, а основата на всяко помещение. Търси се оптимално съчетание на високо качество и изгодна цена, такава, която да удовлетворява очакванията на всеки.

            В започващия сезон на ремонта, изненадата са уникалнаите промоции на най-актуалните видове и цветове паркети – ламинирани и трислойни.

            За шестнадесет години, клиентите припознават в „ЛИА ДИЗАЙН” сигурен партньор, създал уют в хиляди домове. Това е мястото, където положителните емоции от избор, консултация и последващ монтаж са тези, които оставят траен спомен не за един сезон, а за дълги години!

сподели