Tyxo.bg counter
„ЛИА ДИЗАЙН” – МЯСТОТО, КЪДЕТО ПАРКЕТИТE ИМАТ ГЛАС!
07-04-2013
„ЛИА ДИЗАЙН” – МЯСТОТО, КЪДЕТО ПАРКЕТИТE ИМАТ ГЛАС!

Паркет – естествен или ламиниран; на големи, малки, тесни или широки дъски; с релефна или матова повърхност; с фуги или без; с различна дебелина и устойчивост; в безбройна гама от цветове – от бяло, през бежово, кафяво и червено до черно.

Мостри, подредени на пана или просто оставени на палети в прашни кашони.

С грижливо изписани етикети или с маркер надраскани цени и характеристики.

Описанието на продуктите ламиниран и естествен паркет може да продължава безкрай. Сравненията – също.

Сами по себе си те не ни говорят нищо – просто дъски, върху които може да се ходи. Гледаме, харесваме и товарим.

Дали това е достатъчно, за да сме спокойни за качеството и вложените средства? Не е ли по-добре паркетът да ни „проговори”?

Има място, където паркетите имат глас.

В „ЛИА ДИЗАЙН” те са повече от нещо, върху което се подреждат мебели, за да не е гол подът. Място, където всеки ламиниран или естествен паркет придобива облик и има своя история и характер. Превръща се в облекло за дом. Стилно, съчетано цветово, както се подбира облеклото за скъп, официален прием. Избират се подходящите за целта аксесоари и се скроява от професионални модисти.
Странна аналогия, но в „ЛИА ДИЗАЙН” моделираме дома ви, като акцентираме върху най-важното – подът. Тази част, която носи тежестта и допълва стила на всяко помещение, ...и която ви кара да релаксирате, стъпвайки с боси крака, ...и която прави от апартамента... ДОМ.

Тук можете да изберете както бутикови и индивидуални решения, така и класически, масови предложения по джоба на всеки.

В „ЛИА ДИЗАЙН” паркетите имат глас! Гласът на професионалните консултанти, за които всеки клиент е най-важен, а удовлетворението – фирмено мото!

 

сподели