Tyxo.bg counter
УНИКАЛНИ НЕ ЗА ЕДИН СЕЗОН, А ЗА ГОДИНИ НАПРЕД – С ПАРКЕТИТЕ ОТ „ЛИА ДИЗАЙН”
04-04-2013
УНИКАЛНИ НЕ ЗА ЕДИН СЕЗОН, А ЗА ГОДИНИ НАПРЕД – С ПАРКЕТИТЕ ОТ „ЛИА ДИЗАЙН”УНИКАЛНИ НЕ ЗА ЕДИН СЕЗОН, А ЗА ГОДИНИ НАПРЕД – С ПАРКЕТИТЕ ОТ „ЛИА ДИЗАЙН”УНИКАЛНИ НЕ ЗА ЕДИН СЕЗОН, А ЗА ГОДИНИ НАПРЕД – С ПАРКЕТИТЕ ОТ „ЛИА ДИЗАЙН”

Красив под, с модерно излъчване, устойчив, монтиран правилно от професионалисти и при това с дългогодишна гаранция. Не желаем ли всички да направим сигурен и правилен избор на подова настилка, без да съжаляваме след един сезон за вложените напразно пари.

Добре е да се запитаме преди да направим погрешна покупка – кое е по-важно, нещо за пода на възможно най-ниска цена, с недоказан произход, или стабилен, с реална гаранция и качество ламиниран или естествен трислоен паркет. Всеки сам избира, важно е че вече тринадесет години има къде да се получи информация и да се видят най-новите колекции ламинирани и трислойни паркети за дома, офиса или магазина.

Мястото е познато в Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Смолян – верига магазини „ЛИА ДИЗАЙН”. Паркети не само на изгодна, реална цена, а с най-високо качество. Такова, което гарантира безпроблемна експлоатация за период от 10 до 30 години.

Търсейки изгодно съчетение – цена/качество или нещо нестандартно, различно и уникално, в „ЛИА ДИЗАЙН” ще го намерите. Тук има паркети с цена от 9,99 лева, други промоционални предложения, както и над 300 цвята, каквито не бихте видели никъде другъде.  Луксозните колекции на KronoSpan, Kaindl, EGGER, Tarkett, Quick-Step, Kronotex, KronoSwiss, Kronopol, са шедьоври в сферата на ламинирания паркет, надминаващи по естествено излъчване и реални цветове, дори самите натурални паркети.

Безспорно ламинирания паркет навлезал трайно в домове и търговски обекти е практичен и лесен за поддръжка, но естествения паркет остава символ на консерватизъм, стил и вековно излъчване. За да го направят по-достъпен за масовия клиент, спестявайки досадните процеси – лепене, циклене, байцване и лакиране, производителите от Barlinek, предлагат трислоен естествен паркет. С готовия си безупречен вид, с фабрична седемкратна лакова повърхност, лесен и бърз монтаж на клик-система, издържаща на 1500 кг. напън, това е най-доброто решение за клиентите, желаещи да усещат аромата на дърво в домовете си. В момента на промоционални цени са бук, дъб и ясен.

Дали ще изберете своя ламиниран паркет от най-богатата колекция паркети в България или ще харесате трислоен паркет, ставайки клиент на „ЛИА ДИЗАЙН”, вие ще усетите разликата още прекрачваики прага на някой от луксозните магазини.

За да улесним избора ви създадохме уникален сайт, пълен с полезна информация, както и домашен дизайнер, за да видите вашия паркет с желания стил мебели, цвят на стените.

В „ЛИА ДИЗАЙН” мислим за вас, защото не продаваме дъски за под, ние ви предлагаме практични и съвременни решения.

сподели