Tyxo.bg counter
Какво е Корковият Паркет - Cork +

Колекцията Паркети Cork+Flooring представя иновативни подови настилки за нова група клиенти, които държат на това настилката да бъде тиха, топла, мека и здрава. Тайната да се постигнат всички тези характеристики се крие технологията на EGGER – cork+.

ЗАДЪРЖАНЕ НА ТОПЛИНА
Коркът има изключително много въздушни клетки, което го прави естествен изолатор. Когато вървиш върху повърхността му, коркът се усеща по-топъл в сравнение с останалите твърди настилки.

НАМАЛЕНИЕ НА ШУМА В СТАЯТА
Корковия пласт в Паркета Cork+Flooring има изключително високи звукоизолационни свойства. Звукът в стаята драстично намаля в сравнение с други твърди подови настилки.

ЗДРАВИНА
Паркетът Cork+Flooring е много по-здрав от повечето коркови подови настилки. Това се дължи на уникалната технология за изключително плътно пресоване на корк. Лакът допълнително заздравява декора, който е принтиран директно върху корка чрез новата технология на EGGER за директен печат (DPR). Прекият метод за печат (DPR) се използва за прилагане на действителния образ на шарката върху най-горния слой на корка, след което се запечатва с екологично съвместим еластичен лак. Това прави Паркета Cork+Flooring по-здрав от много други, готови за употреба паркети.

ЕКОЛОГИЧЕН
Cork+Flooring е паркет, направен от възобновяеми ресурси като корк и дърво, което щади околната среда.

СЪВМЕСТИМ СЪС СИСТЕМИТЕ ЗА ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ

СТРУКТУРА НА Cork +

  • 1. Износоустойчиво и еластично лаково покритие, обработено
    с ултравиолетови лъчи.
  • 2. Принтиран слой – декорираща хартия.
  • 3. Грундиран слой за по-добър цвят.
  • 4. HD плоскост по специална технология на Еgger Cork+
  • 5. HDF ядро, изработено от естествени дървени влакна, с висока защита от влага.
  • 6. Интегрирана подложка направена от естествен корк.